pelkosenniemenmetsastysseura.lappi.fi.jpg

Pelkosenniemen metsästyseura on Pelkosenniemen kirkonkylässä ja sen ympäristössä toimiva metsästysseura. Seurassa on jäseniä n.300 ja metsästys-maita seuralla on vuokralla noin n.20 000 hehtaaria.

Pelkosenniemen metsästysseuran alueella on hyvät jäniskannat ja suoalueita riittää hanhen pyyntiin aikoville. Jäniksen metsästykseen seura myy myös vieraslupia.

Pelkosenniemen metsästysseuralla on metsästysmaja Suenvaarassa noin 10 kilometriä Savukosken suuntaan kirkon kylästä. Maja sijaitsee myös lähellä valtionmaan rajaa. Seuran majaa vuokrataan myös ulkopuoliseen käyttöön.

Yhdistyksen jäsenyyttä voi anoa johtokunnalta. Johtokunta käsittelee anomukset seuraavassa kokouksessa.

Yhdistyksen maanomistajajäseneksi voi johtokunta valita hyvämaineisen henkilön, joka vuokraa vähintään 10 hehtaaria metsästysmaata tai johtokunnan harkinnan mukaan pienemmänkin alan, jos sen katsotaan edistävän yhdistyksen metsästysalueiden laajenemista ja säilymistä.
Metsänomistajajäsen luovuttaa omistamiensa tai hallitsemiensa metsästysalueiden kaiken metsästysoikeuden vastikkeetta.

Yhdistyksen määräaikaisjäseneksi voi johtokunta erillisen anomuksen perusteella valita hyvämaineisia metsästystä ja riistanhoitoa sekä niihin liittyviä järjestötoimintoja harrastavia henkilöitä, joiden tarkoituksena on varsinaisiksi jäseniksi pyrkiminen. Määräaikaisjäsenyys on kolmen (3) kalenterivuoden mittainen. Tämän jälkeen johtokunnan on päätettävä määräaikaisjäsen hyväksymisestä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai hylkäämisestä

Jätä jäsenhakemus tästä